Cava Nadal 2012

descarrega fitxa en pdf

ELS CELLERS

Mas Bertran / Maria Casasnovas / Bertha
3 cellers familiars, amb produccions petites, reconeguts internacionalment per la seva qualitat. A més, tenen en comú el fet de ser projectes mes o menys recents, que recollint la tradició heretada l’han reinterpretat apostant per una qualitat notabilíssima en tots els seus productes.

ELS CAVES

De cada celler hem escollit dos caves

Un de gama AJUSTADA, amb una relació qualitat-preu excepcional (entre 9€ i 14,50€)

Un de gama SÚPER, la joia de cada celler (entre 20,50€ i 22,75€).

Tots ells són Brut Nature, és a dir, caves sense sucre afegit. I tots són Reserva o Gran Reserva, amb criances des de 18 fins a 60 mesos, cosa que els dota de bombolla finíssima i elegant i els confereix una gran riquesa aromàtica i complexitat gustativa.

Respecte dels raïms utilitzats, la varietat està servida: n’hi ha d’elaborats exclusivament amb les tres varietats autòctones tradicionals en el cava -macabeu, xarel·lo i parellada-, altres fets només amb dues o una sola d’aquestes varietats, i altres que hi sumen varietats forànies, com són la chardonnay i la pinot noir.

En total, 6 grans caves per sorprendre’s, per deixar-se seduir i per redescobrir l’altíssima qualitat del vi escumós que es fa a Catalunya.

LES COMBINACIONS

  • AJUSTADA la caixa amb 2 ampolles dels caves de preu ajustat
  • SÚPER la caixa amb 2 ampolles dels caves superiors
  • TOTAL la caixa que porta una ampolla de cadascun dels 6 caves.

I evidentment també ens podeu encarregar una caixa sencera d’un sol cava
El preu inclou l’IVA i el transport (del que vosaltres feu una col·laboració de 5€):

ELS ENCÀRRECS

Aquesta selecció  està oberta a tothom, als qui esteu subscrits a ELS TORRASSOS com i als qui no.
I també podeu fer-ne un regal! Us l’enviarem a la persona i adreça que volgueu, i dins de la setmana que ens indiqueu.

COM COMPRAR-LES

  • Envieu-nos un missatge a info@elstorrassos.com informant-nos de les caixes que voleu, i ens posarem en contacte amb vosaltres per ultimar els detalls que puguin faltar.
  • Encarregar-nos les caixes que volgueu des del 25 d’octubre fins el dia 2 de desembre, indicant-nos la setmana que voleu que us l’enviem.
  • Si voleu, us posarem els caves en caixa de regal per un suplement de 3€ per caixa, i una nota personalitzada amb el text que ens passeu.
  • El pagament caldrà que ens el feu per transferència bancària al compte que us indicarem en rebre el vostre mail. Si teniu domiciliació bancària amb ELS TORRASSOS, l’import corresponent us el carregarem mitjançant un rebut.
Informacó adicional: