Com funciona

Subscripció

La subscripció a Els Torrassos és gratuïta: només cal que ompliu el formulari, i a l’inici de la pròxima estació rebreu a casa vostra la selecció del trimestre. No teniu cap compromís de permanència: en el moment que volgueu us podreu donar de baixa comunicant-nos-ho des de l’apartat de contacte o enviant-nos un mail a info@elstorrassos.com. La subscripció implica una primera compra obligatòria.

Selecció

Un mes abans de cada tramesa, publicarem a la web la tria que hem fet i us n’informarem. Si puntualment no us interessa rebre aquesta selecció, ens ho heu de comunicar en el termini d’una setmana des de l’apartat de contacte o enviant-nos un mail a info@elstorrassos.com.

Transport

Treballem amb una agència de transport que farà fins a dos intents d’entrega de la mercaderia. Per a assegurar l’entrega recomanem que l’adreça d’enviament sigui el lloc de treball, o on hi hagi algú durant les hores normals d’oficina.

Per a minimitzar el risc de ruptura de les ampolles, fem servir una caixa especialment dissenyada per al transport d’ampolles. Malgrat tot, si en el moment de la recepció observeu el que sembla una ampolla trencada, ho heu d’indicar clarament en l’albarà del transportista, per a poder fer la reclamació.

Pagament

Podeu triar entre fer el pagament de cada selecció mitjançant rebut domiciliat al vostre compte bancari (que us el carregarem un cop feta la tramesa), o fer-nos una transferència al nostre compte amb una antel·lació de 15 dies abans de la data de tramesa. El cost  inclou transport  i IVA.

Altres avantatges

Sempre podreu encarregar-nos una caixa addicional de qualsevol dels vins seleccionats, mitjançant l’apartat de contacte de la web o  enviant-nos un mail a info@elstorrassos.com, i us la portarem juntament a la selecció següent, carregant-vos l’import en el mateix rebut. Si en alguna ocasió voleu que us enviem els vins a una adreça diferent de l’habitual, o voleu fer arribar una caixa de regal, només cal que ens aviseu  mitjançant l’apartat de contacte de la web o  enviant-nos un mail a info@elstorrassos.com amb 15 dies d’antel·lació (inclosa qualsevol destinació dins de la península Ibèrica). A més, el fet d’estar subscrits a Els Torrassos us donarà accés a seleccions especials i ofertes molt interessants, així com a un servei d’assessorament en qualsevol ocasió (un sopar especial, una celebració un regal…).

Anar al formulari per a Subscriure’s